2023 Special

Christmas Holiday Season Festive Season Christmas Time Winter Holidays

Ook dit jaar verwelkomt The Roast je voor een gezellige kerst special. Omringd door een fantastische kerstsfeer, kun je genieten van live muziek of een dj. 

Op kerstavond zingt Delano Dunker vanaf 18:00 uur. Op eerste kerstdag verzorgt DJ Tommy muziek tijdens het diner, en op tweede kerstdag neemt DJ Gianluca het over.

Ben je nog op zoek naar een sfeervolle en trendy locatie om te genieten van heerlijk eten en drinken, plezierig momenten en omringd door een kleurrijke kerstambiance? Zoek niet verder! The Roast in Purmerend heeft het allemaal, kosmopolitische flair, feestelijke gerechten en uitstekende drankenkaart zijn gegarandeerd om zelfs de kieskeurigste klanten tevreden te stellen.

Met opties variërend van het restaurant op de begane grond tot de club/restaurant combinatie op de eerste verdieping. Een whiskey lounge en wijnbar op de tweede verdieping, een luxe champagne lounge op de derde verdieping. En niet te vergeten een ruim terras op het bruisende Koemarktplein, biedt The Roast alles wat je wenst voor een perfecte kerstsetting.

Dus of je nu in de stemming bent voor een romantisch kerstdiner of een vrolijke avond met vrienden tijdens de feestdagen, The Roast heeft voor elk wat wils. Geïnteresseerd in onze diensten tijdens deze speciale tijd van het jaar? Wees niet verlegen, boek nu je tafel en vier Kerst in stijl bij The Roast!

 

Dagen
Uren
Minuten

Gebruik de knop om snel te reserveren

Toch liever persoonlijk iemand spreken.
Bel dan: 0299 – 427 675

Cocktail of the Month

Cocktail_van_de_maand@the-roast

Cocktail

Of the month

A Refined Blend of Fresh Ingredients

Cranberry Margarita

🎄✨ Nu de lichtjes van de kerstboom weer fonkelen, is het tijd om jezelf te verwennen met onze cocktail van de maand december: de “Cranberry Margarita”. 🍸

Deze feestelijke drank, met zijn levendige rode kleur en sprankelende smaak, is de perfecte manier om de koude winteravonden door te brengen. De zoetzure smaak van cranberry’s vermengd met de frisse kick van tequila en limoen, zal de feeststemming aanwakkeren.

Trakteer jezelf en kom proosten bij The Roast op de magie van december! 🥂✨🎄

Weekly and monthly specials

Ben je op zoek naar de beste sushi in Purmerend? Probeer dan eens ons zeer uitgebreide en voortreffelijke creaties! Ons ervaren sushichef produceert elke maandag een aantrekkelijk geprijsd assortiment van verschillende sushi rollen. Geniet van de perfecte combinatie van smaken, texturen en presentatie. Kom langs en beleef een onvergetelijke sushi-ervaring!

Elke laatste zondag van de maand staan er verschillende kreeft variaties op het menu.

Heeft u uw reservering voor a.s. Lobster Sunday nog niet gemaakt? Wees er dan snel bij en reserveer