The Bronze Lounge | Mumbai Room

Maak van elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring

Onze hippe lounge

The Bronze Lounge is de perfecte setting voor elk speciaal evenement. De moderne en elegante lounge biedt ruimte aan ca. vijftig personen en is uitgerust met geavanceerde audio-/lichtsystemen die wedijveren met die van dansclubs. Of u nu een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of zelfs een bruiloft wilt organiseren, Mumbai Room biedt de perfecte omgeving voor een onvergetelijke ervaring.

Geavanceerde audio- en lichtsystemen

Deze ruimte beschikt over state of the art audio- en lichtsystemen die je evenement tot een succes zal maken. Onze vaste dj’s en personeel werken samen met je om een unieke en op maat gemaakte ervaring te scheppen die aansluit bij je specifieke wensen en vereisten.

Persoonlijke aanpak

Bij The Roast geloven we in een persoonlijke aanpak. Ons team staat altijd klaar om je te helpen bij het organiseren van je gelegenheid, of het nu gaat om het selecteren van het juiste menu, het boeken van een artiest of het aankleden van uw evenement. Wij werken graag samen met je om te garanderen dat je evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

Previous slide
Next slide

Uitstekende locatie

The Roast is gelegen in het hart van Purmerend, direct aan de populaire Koemarkt. Of je nu op zoek bent naar een centrale plek voor je bedrijfsfeest of een gemakkelijk bereikbare plaats voor jouw verjaardagsfeest, The Roast is de perfecte keuze. Onze centrale gelegen locatie betekent ook dat het gemakkelijk is om te bereiken, zowel voor jouw als voor je gasten.

Info of reserveren van deze ruimte:

Ben je geïnteresseerd in deze ruimte en wat het je kan bieden. Vul dan ons contactformulier in.

Toch liever persoonlijk advies?  
Bel dan
: 0299 – 427 675

Tot ziens!