Welkom

Eurasian Gastronomie in een bijzondere ambiance.

Onze gasten roemen onze ‘Best Sushi in Town’, maar we zouden onze naam geen eer aan doen zonder al onze specials op vlees- en visgebied met een Eurasian fusion touch, onze gezonde ontbijtjes en precies goede lunchgerechten. Maar ook voor een gezellige borrel weten ze ons te vinden, waar we met ons uitgebreide wijn- en cocktailassortiment en als ambassadeurs van Moët en Miraval voor ieder het perfecte drankje bieden.

Waar je ook van houdt, en wil je het op zijn lekkerst, dan ben je bij ons aan het juiste adres. De bijzondere exotische vibe, binnen of op het geweldig gelegen terras. Onze uitgesproken gastvrijheid krijg je er gratis bij.

Dus ben je klaar voor een heerlijk dagje of avondje uit? Je kunt hieronder je plekje bij ons reserveren en veilig stellen. We hopen je snel te mogen verwelkomen bij The Roast.

Naast een groot en een klein terras en het restaurant op de begane grond. Beschikt The Roast ook nog over een eerste, tweede en derde verdieping.

De 7 zones bieden verschillende manieren van gastronomisch vermaak.
Zo hebben we op de eerste verdieping een flexibel inzetbaar restaurant met cocktailbar en dj booth. Genieten van voortreffelijke gerechten en dranken ondersteund door lekkere tunes van onze huis dj’s. Uitermate geschikt voor een feestje.

Onze tweede en derde verdieping, zijn ontegenzeggelijk de meest bijzondere culinaire gelegenheid in de regio. Hier bevinden zich de wijn- en champagnebar en de exclusieve whiskylounge. Ideaal voor feesten en partijen. 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Thé Restaurant

Thé Party

Thé Club