Over The Roast

Eurasian Fusion Cuisine

 

In het kloppende hart van Purmerend is The Roast een welkome verrassing. Eigenaresse en gastvrouw Astrid weet het ‘stadse’ gevoel feilloos te combineren met de flair van de Purmerendse koemarkt.

Roast, opende officieel haar deuren in maart 2017 en gaat sinds het 6-jarige bestaan verder onder de naam The Roast. De oude naam sloot niet langer aan bij het uitgebreide dienstenpakket dat Astrid en haar team bieden.

Brunchen, lunchen, borrelen, dineren, urenlang natafelen of een glaasje Moët bubbels drinken aan de bar. Onder het genot van de tunes van een DJ in het weekend, of met uitzicht over de Purmerendse Koemarkt. Iedere dag is weer anders, maar wat hetzelfde blijft is de kwaliteit en onze gastvrijheid.

Op het menu staat een scala aan opties, de één nog verleidelijker dan de ander. We staan bekend om onze fusion sushi, maar serveren ook smaakvolle vis gerechten en bijzondere lunchgerechten. Alles met een geheel eigen The Roast twist, want eigenaresse Astrid zorgt er voor dat alles bij ons net even wat anders is.

Specials @ The Roast
Ondanks dat wij ervan verzekerd zijn dat iedere avond of middag die je bij The Roast doorbrengt bijzonder en speciaal is vinden we het toch leuk om sommige momenten nog net iets specialer te maken. Onze Roast specials zorgen daarvoor. Friday’s and Saturday @ The Roast. 

Lekker lang natafelen na het diner . Daar houden we bij The Roast van. Reserveer een tafeltje rond 19:00 op vrijdagavond, klets lekker bij over de afgelopen week en geniet vanaf 21:00 van onze uptempo beats door de Roast DJ. Reserveren doe je hier.

Lobster Sunday @ The Roast
Elke laatste zondag van de maand verschillende variaties van kreeft op het menu. Reserveren is aangeraden. Want het is altijd gezellig druk. 

Monday’s Sushi Madness @ The Roast
Begin je week goed, begin je week bij The Roast. Geniet van de absoluut beste sushi van Purmerend en geef de maandagavond een flinke upgrade. Houd dat weekendgevoel nog een avondje langer vast en reserveer hier vast een tafeltje.6

Even voorstellen ...

Als je eigenaresse Astrid vraagt wat The Roast voor haar betekent hoeft ze niet lang na te denken. Het is mijn huiskamer. Ik vind het hier gezellig. Ik hou enorm van het geroezemoes, het is hier nooit saai. Het is telkens weer een beetje thuiskomen. Veel gasten ervaren het net zo, thuiskomen. De warmte en de gezelligheid.

Blijf op de hoogte van al onze gezellige updates!!!

Profile picture Astrid

Join the Roast club

Get updates on special events and raise a glass with us during our special workshops!