The Roast Purmerend
De perfecte locatie voor je evenement of feest

Buiten het sfeervolle restaurant beschikt The Roast over vijf unieke opties die je kan reserveren voor evenementen, borrels en speciale gelegenheden. The Roast is niet alleen een plek waar je heerlijk kunt eten, maar je kunt er ook dansen en genieten van een ruime selectie aan dranken in de champagne, whisky- en wijnbar. En voor degenen die op zoek zijn naar iets echt bijzonders, bieden we de zeer luxe, Singapore Room voor de ultieme ervaring.

Into the Blue

H₂O Lounge

De H₂O Lounge is de perfecte manier om te ontspannen en de regio te verkennen! Onze luxueuze boot biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke ervaring. Geniet van een privédiner in onze ruime sloep, met verfijnde gerechten die met liefde zijn bereid, vergezeld van champagne, wijn of een drankje naar keuze. Kijk uit over het prachtige landschap terwijl je omarmd bent door je favoriete muziek.

Mumbai Room

Bronze Lounge |  1st Floor

De Mumbai Room is een fijne ruimte voor een onvergetelijk feest, vergadering of bedrijfsborrel. Deze prachtige lounge ruimte bevindt zich op de 1ste verdieping en biedt plaats aan ca. vijftig gasten. Het interieur is modern en elegant en is uitgerust met de nieuwste audio- lichtapparatuur, iets wat een goede dansclub niet zal misstaan.

Dublin Room

Copper Lounge |  2e Floor

Uniek in Purmerend is onze Whiskey Lounge; de zogenaamde Dublin Room biedt ruimte aan maximaal vier personen. Onze uitgebreide selectie van exclusieve whiskeys, en de intieme besloten sfeer maken het perfect voor een avond met vrienden, zakenrelaties of zelfs een romantisch uitje. Ontdek de wereld van whiskey.

Paris Room

Red Marble Lounge |  2e Floor

Wees welkom in onze Red Marble Lounge, de perfecte plek om te genieten van een heerlijk glas wijn in gezelschap van vrienden, familie en zakenrelaties. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen avond met vrienden of een zakelijke bijeenkomst wilt organiseren, onze lounge biedt de juiste sfeer om oude banden aan te halen en nieuwe connecties te maken.

Singapore Room

Golden Lounge |  3e Floor

Laat je verleiden door de glans en glamour van onze Golden Lounge. Hier kun je feesten en partijen beleven zoals nooit tevoren. Bij passend hebben we een unieke Champagne- en Miraval-selectie die je niet snel zal vergeten. Geniet van een avond vol verfijning en elegantie terwijl je omringd bent door vrienden en geliefden.

singapore-room_the-roast

Contact over onze ruimtes:

Ben je geïnteresseerd in één van onze ruimtes en wat we je kunnen bieden. Vul dan ons contactformulier in.

Toch liever persoonlijk advies?  Bel dan: 0299 – 427 675

Tot ziens!