The Copper Lounge | Dublin Room

Vrienden ontmoeten en zaken doen in stijl

Ons meest intieme lounge

Of je nu een grote indruk moet maken op je nieuwe zakenpartners of gewoon lekker achterover wilt leunen en een paar drankjes wilt delen met wat vrienden, The Copper Lounge is de perfecte plek. Deze uitnodigende ruimte heeft vier comfortabele leren stoelen waar je in stijl kunt zitten terwijl je nipt van je favoriete whisky uit hun omvangrijke kastcollectie. Als je hulp nodig hebt bij het uitzoeken van het perfecte drankje, is het deskundige personeel je graag van dienst. Met zijn gezellige sfeer is het de ideale locatie om te netwerken of gewoon te genieten van een ouderwetse ontspanningssessie met vrienden!

Hoogwaardige omgeving

De Copper Lounge is de perfecte plaats voor wie vrienden wil ontmoeten of zaken wil doen in stijl. Onze hoogwaardige omgeving en moderne voorzieningen bieden de perfecte sfeer om dit te doen. Of je nu een plek zoekt om te vergaderen, te netwerken of gewoon te ontspannen, de Copper Lounge is de perfecte plek.

Unieke diensten

In de Copper Lounge bieden we een reeks unieke diensten die bedacht zijn om het netwerken te verbeteren. Of het nu gaat om onze collectie whiskey, gastronomisch eten of behulpzaam personeel, we zorgen ervoor dat je ervaring er een is die je niet snel zult vergeten. Ons team van professionals staat klaar om je te helpen met alles wat je nodig hebt, zodat je bijeenkomsten zo prettig mogelijk verloopt.

Vorige slide
Volgende slide

Leuke en ontspannen sfeer

Het is tijd om zaken te doen! We begrijpen dat dit stressvol kan zijn, daarom streven we ernaar een leuke en ontspannen sfeer te scheppen voor jezelf en je klanten. Onze lounge beschikt over een groot aantal voorzieningen, van comfortabele stoelen en gratis Wi-Fi, tot een gevulde whiskeykast en heerlijk eten. Kom binnen en ervaar de Copper Lounge zelf en zie hoe we kunnen helpen om zaken doen echt prettig te maken.

Info of reserveren van deze ruimte:

Ben je geïnteresseerd in deze ruimte en wat het je kan bieden. Vul dan ons contactformulier in.

Toch liever persoonlijk advies?  
Bel dan
: 0299 – 427 675

Tot ziens!