The Golden Lounge | Singapore Room

Stap in de luxe van The Golden Lounge

Trek je terug in onze verfijnde en extravagante ruimte.

Een weelderige ontsnapping

De Golden Lounge is de perfecte ontsnapping aan de dagelijkse drukte. Onze extravagante ruimte is ontworpen om je een koninklijk gevoel te geven, met zijn sierlijke decor en luxe voorzieningen. Onze weelderige lounge is de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen in stijl.

Ongeëvenaarde luxe hier in Purmerend

Vanaf het moment dat je The Golden Lounge binnenstapt, word je omringd door weelde. Onze ruimte is uitgerust met de nieuwste luxe meubels en prachtige kunstwerken. Onze decadente voorzieningen zorgen ervoor dat je van je verblijf geniet in ongeëvenaard comfort en luxe.

Ontsnap vandaag nog

Neem een pauze van het gewone en huur The Golden Lounge voor je volgende evenement. Onze verfijnde en extravagante ruimte is de perfecte plek om allerlei evenementen te organiseren, van verjaardagsfeestjes tot bedrijfsevenementen. Stap in luxe en ontsnap vandaag nog naar The Golden Lounge!

Previous slide
Next slide

Uitstekende locatie

The Roast, met de Golden Lounge, is een unieke plek in het centrum van Purmerend, aan de populaire Koemarkt. Hier kun je los van de dagelijkse sleur, feestvieren of zaken doen. Of je nu op zoek bent naar een centrale locatie voor je bedrijfsfeest of een gemakkelijk bereikbare plaats voor je verjaardagsfeest, The Roast biedt de perfecte uitlaatklep.

Info of reserveren van deze ruimte:

Ben je geïnteresseerd in deze ruimte en wat het je kan bieden. Vul dan ons contactformulier in.

Toch liever persoonlijk advies?  
Bel dan
: 0299 – 427 675

Tot ziens!