Red Marble Lounge | Paris Room

Feesten, wijnen, dineren en relaxen bij The Roast Purmerend

Plan een feest en geniet van de fijnere dingen in het leven in onze Red Marble Lounge.

Red Marble Lounge

Welkom in de Red Marble Lounge, The Roast Purmerend, de perfecte gelegenheid om een feestje te vieren, te wijnen, dineren en tot rust te komen. Geniet van de beste wijnen in een luxe en verfijnde sfeer die zeker indruk zal maken. Geniet van een fles van je favoriete vintage in deze gezellige en intieme lounge.

Red Marble Lounge ook wel Paris Room

Beleef een stukje Parijs hier in Purmerend in de Paris Room van The Roast Purmerend. Ervaar de leuke en levendige sfeer, eventueel met een dj of live muziek en heerlijke internationale gerechten. Proef met vrienden en familie aan de fijne dingen van het leven in deze geweldige wijnbar.

Een feest of evenement

Of je nu op zoek bent naar een plek voor een feest, een ontspannen moment met vrienden of familie, of je zoekt een intieme setting voor een romantisch avondje uit, The Roast Purmerend is de perfecte plek voor je. Geniet van de lekkerste wijnen en geniet van Parijs aan de Koemarkt hier in Purmerend.

Previous slide
Next slide

Uitstekende locatie met veel parkeergelegenheid

The Roast bevindt zich in het centrum van Purmerend, aan de populaire Koemarkt. Of je nu op zoek bent naar een geschikte locatie voor een bedrijfsevenement of een makkelijk bereikbare plaats voor een verjaardagsfeest, The Roast is de perfecte oplossing.

Info of reserveren van deze ruimte:

Ben je geïnteresseerd in deze ruimte en wat het je kan bieden. Vul dan ons contactformulier in.

Toch liever persoonlijk advies?  
Bel dan
: 0299 – 427 675

Tot ziens!