Cocktail of the Month

Strawberry Fields

Waarom moet je het proberen?

De Strawberry Fields cocktail biedt de perfecte balans tussen zoete en wrange smaken. De wodka geeft net genoeg kick zonder te overheersen, terwijl de simpele aardbeiensiroop de kenmerkende zoetheid geeft. De combinatie van deze ingrediënten maakt dit drankje zowel verfrissend als aangenaam. Bovendien zal de felrozetint zeker in het oog springen wanneer het aan onze bar wordt geserveerd!

Wat zit er in?

Deze cocktail bestaat uit een aantal zoete smaken die je smaakpapillen zeker zullen prikkelen. De hoofdingrediënten zijn; Monin aardbeiensiroop met verse citroensap. Deze elementen zorgen samen voor een fruitig en smaakvol brouwsel dat je het gevoel geeft dat je op een warme lentedag in een aardbeienveld ligt.

Conclusie:

Dus waar wacht je nog op? Als je op zoek bent naar iets leuks en lekkers om aan te nippen in deze overgangstijd tussen winter en lente, kom dan de hele maand Maart langs bij The Roast om te genieten van onze signature Strawberry Fields cocktail! We beloven je dat je niet teleurgesteld zult zijn – proost!

Wil je deze of een andere cocktial bij ons proberen. Neem contact met ons op via email.

Toch liever persoonlijk iemand spreken.
Bel dan: 0299 – 427 675